WIP1 | Happy in Red

WIP: a sense of urgency

by Esther | Happy in Red

At the end of every year, but this year even more, I have this sense of urgency to not leave things unfinished. I don’t want to take anything from this year with me to the new year. Oh no, everything that happened in 2020 can stay in 2020 for all I care. And I absolutely want to finish my new scarf before the year is out, so I’ve got work to do.

Elk jaar heb ik aan het einde van het jaar heel erg de behoefte om dingen af te maken. Om geen halve klusjes mee te nemen het nieuwe jaar in en gewoon lekker fris opnieuw te kunnen beginnen. En dit jaar heb ik dat nog eens extra. Alles wat in 2020 is voorgevallen, mag van mij gewoon lekker in 2020 blijven. Ik wil dus ook echt heel graag mijn nieuwe gehaakte sjaal voor het einde van het jaar afmaken. Werk aan de winkel dus.

This article is written in English | Dit artikel is geschreven in het Nederlands

I started my scarf with Scheepjes Namaste and decided on a fun ombre with reds. It’s a bit risky, but I’ve really come to love the shades, they’re so deep and rich. And this yarn is so soft, it’s stunning. Since I’m crocheting with hook 8 mm, my progress is really fast. So that’s promising since I’m hoping to finish all this within the next few weeks.

WIP | Happy in Red

Ik ben aan deze sjaal begonnen met Scheepjes Namaste en koos voor een kleurverloop in roodtinten. Best een beetje spannend, maar ik ben er nu wel van overtuigd dat het een goede keuze was. De kleuren zijn rijk en diep en dit garen is echt zo ontzettend zacht. Ik haak met naald 8 mm, dus het schiet wel lekker op. En dat is maar goed ook als ik deze sjaal voor het einde van het jaar af wil hebben.

And if you were thinking that I’m just making some boring C2C scarf, you’re wrong! Yes, I am using the Corner 2 Corner method. But I’m giving it a little twist so I’ll (hopefully) end up with something really original. Just a bit of a spoiler, after the photo below was taken I immediately had to unravel my work, as I made a mistake. How frustrating! So let’s just hope that it’s all smooth sailing from now on.

WIP | Happy in Red

En als je dacht dat ik gewoon een saaie C2C sjaal ga maken, dan heb je het mis. Ja, ik gebruik wel de Corner 2 Corner techniek, maar ik geef er toch net weer aan draai aan, waardoor ik toch hoop met een originele sjaal op de proppen te komen. Ook typisch. Na het nemen van deze foto heb ik meteen een flink deel van mijn werk uitgehaald, omdat ik een fout had gemaakt. Balen! Hopelijk verloopt het vanaf nu allemaal wel soepeltjes.

More about this project

You may also like

1 comment

Ilse December 13, 2020 - 8:30 am

Wat een mooi garen is dit! Om te onthouden.
Het jaar duurt nog ruim twee weken en met haaknaald 8 schiet het lekker op. Haak ze nog even!

Reply

Leave a Comment

Happy in Red uses cookies to ensure the best experience on this website. If you continue to use this site it is assumed that you are happy with it. But you can opt-out if you wish. Accept Read More