Scheepjes Merino Soft | Happy in Red

Well on its way

by Esther | Happy in Red

All this maniacal end-of-year-crocheting is paying off. I started my project only last week and see how far I am now! Only a few centimeters or so and I’ll be able to finish my project. Honestly, I can’t wait for it to be finished.

Al dat maniakale gehaak aan het einde van het jaar is wel zijn vruchten aan het afwerpen. Ik kan bijna niet geloven dat ik dit project pas een paar dagen geleden startte. Nog een paar centimeter en dan kan ik het project afmaken. Daar heb ik echt veel zin in. 

This article is written in English | Dit artikel is geschreven in het Nederlands

Scheepjes Merino Soft | Happy in Red

It’s only last week that I decided that I really needed something warm and cuddly for winter. I spend a lot of time behind my computer in my home office. And even though it’s a nice and warm office, I am just a human icicle and get cold very quickly. I am making myself a shoulder wrap that I can wear whenever I like and with whatever I like. When my upperbody is warm, the rest of me is too. And maybe, hopefully, I can put the heating just a little lower.

Eigenlijk besloot ik vorige week pas dat ik echt iets lekker warms en knuffeligs voor mezelf wilde haken deze winter. Ik zit een heleboel achter de computer in mijn thuiskantoor. Dat is een hele fijne en warme plek. Maar ik ben een echte koukleum en ik heb het gewoon heel snel koud. Daarom maak ik een schouderomslagdoek die ik lekker aan kan deze winter en over elk kledingstuk kan dragen. Want, zo lang mijn bovenlijf warm is, is de rest ook snel warm. En misschien kan dan zelfs de verwarming een beetje naar beneden. Zou mooi zijn.

Scheepjes Merino Soft | Happy in Red

I can’t express how much I’m in love with the colour ‘Kahlo’ of Scheepjes Merino Soft. If I had to pick my favourite shade of green, this would definitelty be in the Top 5 (what can I say, I love many shades of green… maybe even all shades of green). And I’ve chosen a fun stitch, a granny cluster but-not-quite, as I want the fabric I create to be a bit dense for extra warmth. I can seriously say that this colour will go with at least 90% of my wardrobe! I am going to be finishing this shrug really soon and will show you the end result soon.

Ik kan niet uitdrukken hoe blij ik ben met de kleur ‘Kahlo’ van Scheepjes Merino Soft. Als ik mijn favoriete tint groen zou mogen kiezen, staat deze toch zeker in mijn top 5 (wat kan ik zeggen: ik hou gewoon erg van groen). Ik heb ook een leuke steek gekozen, al zeg ik het zelf. Een soort ‘granny cluster’, maar toch niet helemaal, want de schouderdoek die ik haak mag van mij geen ‘open’ stukken hebben, maar lekker dik en warm zijn. En zo gaat dat goedkomen. Ik kan ook met zekerheid zeggen dat deze omslagdoek bij zeker 90% van mijn garderobe past! Ik denk dat ik hem snel af heb en dan zal ik hem laten zien. 

You may also like

Leave a Comment

Happy in Red uses cookies to ensure the best experience on this website. If you continue to use this site it is assumed that you are happy with it. But you can opt-out if you wish. Accept Read More