Scheepjes Organicon | Happy in Red

Soft and sweet rainbows…

by Esther | Happy in Red

If you think I am the type for sweet and soft pastels, you’re wrong. I am all about cool and bold colour and daring colour combinations. If you’ve been following me long enough, you know that using bold colours have never scared me. So why am I so completely endeared by this soft, sweet rainbow design that I’m creating? I must be getting soft at my old age.

Mocht je nou denken dat ik wel wat heb met zachte, zoete kleurtjes, dan zit je erg goed naast. Ik houd van knalkleuren, van warme kleuren en van spannende, niet-voor-de-hand-liggende kleurencombinaties. Als je me al een tijdje volgt, weet je dat ik niet vies ben van een beetje spannend kleurgebruik. Dus waarom ben ik dan toch zo geraakt door deze zachte kleurtjes? Misschien ben ik stiekem toch een ouwe softie.

This article is written in English | Dit artikel is geschreven in het Nederlands

So, I am working with Scheepjes Organicon. And last time I used this yarn, I picked the bolder range of colours. It was exactly what my Afternoon at the Circus Blanket was asking for. However, now I am working on something that requires much sweeter tones. And working on this has made me so giddy. It’s exactly what I hoped it would be.

Ik werk dus met Scheepjes Organicon. De laatste keer dat ik met dit garen werkte, koos ik juist de fellere kleuren die beschikbaar zijn. Daar vroeg de Afternoon at the Circus Blanket simpelweg om. Maar nu, nu moet het gewoon wat zoeter. Ik kan er ook niets aan doen. En ik heb er geen spijt van, want ik werk er met zo veel plezier aan. Het wordt precies zoals ik het hoopte!

Scheepjes Organicon | Happy in Red Scheepjes Organicon | Happy in Red

As you might have guessed, I am working on some things for Easter! I have no idea why, but I really do enjoy Easter. I guess spring and all those pretty spring flowers make me smile. And I do enjoy cooking Easter brunch! I love decorating the table and filling it with the mosy yummy dishes. Every year I completely overdo it and end up with enough food for a small country. Tell me I’m not alone in this.

Zoals je misschien al wel kon raden, ben ik wat leuke dingetjes voor Pasen aan het haken. Vraag me niet waarom, maar ik vind Pasen een fijne feestdag. Ik denk dat het door de lente komt en al die mooie bloemen en bloesems. En ik vind het heel leuk om de paasbrunch op tafel te zetten en elk jaar weer overdrijf ik weer te veel en maak ik genoeg eten voor een klein land. Vertel me dat ik niet de enige ben, die dat doet.

Easter WIP | Happy in Red

Easter WIP | Happy in Red

Last year I made my little boy a crochet easter basket, which he really enjoyed using to collect his easter eggs in. This year, I am making some things to decorate our Easter brunch table with. You can see that these will (magically) turn into egg cosies, but I am doing more! So, I will have the FREE pattern for these up pretty soon and then I’ll tell you what my other project is.

Vorig jaar haakte ik een paasmandje voor mijn zoontje. Heel leuk om te doen en hij vond het heel leuk om al zijn gevonden eitjes in het mandje te doen. Dit jaar maak ik decoratie voor onze paastafel. Zoals je kunt zien worden dit eierwarmers, als ik ze eenmaal klaar heb. Maar daar laat ik het niet bij. Er komt nog meer. Binnenkort deel ik alvast het (gratis!) haakpatroon voor deze gehaakte eierwarmers en dan vertel ik ook wat ik nog meer van plan ben. Goed?

You may also like

Leave a Comment

Happy in Red uses cookies to ensure the best experience on this website. If you continue to use this site it is assumed that you are happy with it. But you can opt-out if you wish. Accept Read More