Scheepjes Softfun | Crochet flowers with Scheepjes Softfun | Happy in Red

Crochet flowers with Scheepjes Softfun

by Esther | Happy in Red

Do you love to crochet flowers as much as I do? Well, I can’t blame you. I’ve been crocheting flowers like mad using Scheepjes Softfun. It’s a lovely light and soft yarn and I’ve decided to make a blanket out of my crochet flowers.

This article is written in English | Dit artikel is geschreven in het Nederlands

Houd jij ook zo van bloemen haken? Ik wel! Dus ik snap je helemaal. Ik ben een heleboel bloemetjes aan het haken met Scheepjes Softfun. Het is een heel licht en zacht garen. Daarom heb ik besloten om met mijn gehaakte bloemen een gehaakte deken te maken.

(Free) crochet patterns by Happy in Red

Scheepjes Softfun | Crochet flowers with Scheepjes Softfun | Happy in Red

Scheepjes Softfun

I’ve only just discovered Scheepjes Softfun. It’s a 60% cotton and 40% acrylic yarn, which is pretty much a winning combination for baby blankets and amigurumi. It’s strong, but yet so soft and light. And it comes in some amazing colours. Oh, and it’s machine washable. I must admit, I am pretty smitten.

Ik ken Scheepjes Softfun nog niet zo lang en dit is de eerste keer dat ik ermee werk. Het is een garen van 60% katoen en 40% acryl, wat een heel goede combinatie is voor gehaakte babydekens en amigurumi. Het is namelijk heel sterk, maar ook licht en zacht. En het kan gewoon in de wasmachine. Ik moet zeggen, ik ben er best gek op.

Scheepjes Softfun, all colours of Scheepjes Softfun | Happy in Red

Scheepjes Softfun, all colours of Scheepjes Softfun | Happy in Red

Shop the yarn!

Scheepjes Softfun is available at:

Hier verkrijgbaar!

Scheepjes Softfun kun je kopen bij:

Scheepjes Softfun | Crochet flowers with Scheepjes Softfun | Happy in Red

From flowers to squares

To to turn  a whole pile of crochet flowers into a blanket, I better turn them into squares first. So, while I am in the middle of that… hold on tight, watch this place and I’ll be back to show you my progress soon.

Om een heleboel bloemen om te toveren tot gehaakte deken, zal ik vak die bloemen toch eerst vierkantjes moeten maken. Dus, terwijl ik daarmee bezig ben… heb geduld, houd deze plek een beetje in de gaten, want dan laat ik snel zien wat mijn voortgang is. 

You may also like

Leave a Comment

Happy in Red uses cookies to ensure the best experience on this website. If you continue to use this site it is assumed that you are happy with it. But you can opt-out if you wish. Accept Read More